Renovatiewerken afbraakwerken verbouwen buitenrenovatie binnenrenovatie links contact actueel info@renovatiewerken-oudenaarde.be
Renovatiewerken door SL Construct

renovatiewerken, totaalrenovaties en verbouwingen

SL Construct bv, Oudenaarde - Horebeke, Oost-Vlaanderen, België

info@renovatiewerken-oudenaarde.be

0485 42 29 85 of 0468 06 48 58

 


Met renovatiewerken uw woning in het nieuw van zolder tot kelder

Door de steeds groter wordende schaarste van bouwgronden, kijkt men nu meer uit naar een bestaande woning om die na de nodige renovatiewerken aan de moderne normen aan te passen.

Wij kunnen uw hele woning onder handen nemen en helemaal in een nieuw kleedje steken. Wij hebben het dan over totaalrenovaties of totaalprojecten. Maar u kan evengoed op ons een beroep doen voor alle mogelijke renovatiewerken.

buitenrenovatie

Deelrenovaties kunnen zijn : een zolder isoleren, een keuken of badkamer vernieuwen of de buitengevels behandelen met een isolatielaag.

Soorten renovatiewerken

De meeste renovaties beginnen met afbraakwerken. Oude of verouderde gedeeltes van de woning worden uitgebroken of afgebroken om plaats te maken voor nieuw. -

Wij zorgen niet enkel voor een deskundige afbraak, maar ook voor het verwijderen van alle puin.

kaleien als buitenrenvatie

Om een en ander overzichtelijk te houden, bekijken wij hieronder zowel de renovatiewerken aan de buitenzijde van een woning als de renovatiewerken die binnen kunnen gebeuren.

Buitenrenovatiewerken

Wanneer de echte renovatiewerken starten, plaatsen wij waar nodig steunbalken of stalen poutrellen indien er draagmuren of steunmuren uitgebroken worden.

Een linteel, latei of geveldrager wordt gebruikt om openingen voor ramen en deuren te ondersteunen. Ook nieuwe steunmuren kunnen we optrekken. Dit kan zowel met (isolerende) snelbouwstenen als met bakstenen.

Betonwerken zoals het gieten van de funderingen, het plaatsen van een gewapende vloerplaat en het gieten van een chape (al dan niet voorzien voor vloerverwarming), kunnen het begin zijn van een vernieuwbouw.

Bij de renovatie van buitenmuren worden (isolerende) snelbouwstenen gebruikt; de buitenzijde kan een extra isolatielaag krijgen die wordt afgewerkt met façadestenen of worden bepleisterd.

Voor meer informatie over gevelrenovatie verwijzen we naar onze website.

Bij dakrenovatie kan het hele dak worden vervangen. De aangebrachte isolatie betekent een besparing op uw energiefactuur. Er kan zelfs gekozen worden voor een nieuwe en modernere dakbedekking.

Binnenrenovatiewerken

interieur renovatie

In een zolder kunnen tijdens een zolderrenovatie één of meerdere kamers worden bijgemaakt. Dit kunnen extra kinderkamers, maar ook een leuke hobbyruimte zijn. Muren worden geïsoleerd en scheidingswanden in Gyproc® zorgen voor de indeling.

Een badkamerrenovatie behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Uw droom om een volledig gerenoveerde badkamer te hebben is dichterbij dan u denkt ! Wij zorgen zelfs voor de afwerking van de muren met wandtegels of faience.

Een oude of verouderde keuken kan met een keukenrenovatie tot een echt pareltje worden herschapen. Geniet voor de rest van uw leven van een keuken waar er niet alleen lekker wordt gekookt maar ook samen gezellig wordt getafeld.

Wat gedacht van een nieuw en fris kleedje voor de woonkamer ? Livingrenovatie of woonkamerrenovatie is ons antwoord daarop. Muren en plafond kunnen worden herschilderd of gepleisterd.

De bestaande vloer kan worden vervangen door een nieuwe ofwel kan u kiezen voor een andere vloerbedekking.

Maar we kunnen zelfs een stapje verder gaan in de woningrenovatie door een nieuw gedeelte aan de woning toe te voegen. Dit kan een extra garage of carport zijn, een erker of uitbouw maar ook een poolhouse of ander bijgebouw.

Bereken met deze handige gids hoeveel u kan besparen op renovatiewerken dankzij de huidige premies en subsidies !

Zoals u merkt bent u bij SL Construct aan het juiste adres voor alle renovatiewerken in en om uw woning. Onze offertes zijn steeds gratis en zonder enige verplichting !

Facebook Renovatiewerken Youtube Renovatiewerken Pinterest Renovatiewerken Instagram Renovatiewerken